Dinahosting

Hosting por dinahosting.

SEGUEIX-NOS!
SOCI per 35€ l’any!
Fes-te soci o sòcia d'Amics de Manitos a través d'aquesta web.

Per només 35€ l'any (menys d'un cèntim d'euro al dia!) podràs fer realitat els diversos projectes educatius als quals donem suport.

Digue'ns que vols associar-te!

Inicia la teva inscripció a:

info@amicsdemanitos.org

Gràcies pel teu suport i col·laboració!
Calendari
mayo 2019
L M X J V S D
« ene    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Primera Jornada Peruana a Calella

Éxit en la trobada informativa, lúdica i festiva de l’associació

Amics de Manitos ha organitzat la primera Jornada Peruana a Calella per tal de donar a conèixer l’activitat de l’associació amb una xerrada, una exposició fotogràfica, la venda de productes artesans resultat dels tallers de Manitos i un tast de productes típics del Perú. La trobada va tenir lloc el dissabte 6 de febrer al restaurant El Pla dels Encants de Calella, gràcies a la col·laboració del seu propietari, Marcel Pla. L’encontre també ha permès els socis i simpatitzants conèixer personalment la nova directora de CANAT, Gabriela Rentería, projecte al qual dóna suport directe Amics de Manitos.

La presentació de l’associació a Calella ha servit per a sensibilitzar els assistents a la trobada de la realitat dels nents i adolescents treballadors de Piura, gràcies a les fotografies exposades al local durant el mes de febrer i març i la venda de productes d’artesania feta pels infants i adolescents del programa Manitos Trabajando.

La presidenta d’Amics de Manitos, Montse Hernández, i el periodista i soci, Jordi Vila, han estat els encarregats d’explicar de què fa l’associació i quins són els projectes més inmediats als assistents a la jornada. Tema que ha ampliat la Laura Torra, com a membre en actiu de l’associació, informant del proper projecte de creació de ludoteques a Piura. El voluntari i soci Juan Hernández ha llegit una carta d’agraïment del fundador i president de CANAT, Juan Hernández Astudillo. La regidora de Cultura, Joventut i Ciutadania de Calella, Pilar Rocafort, tancava l’acte donant el seu suport des del consistori maresmenc.

Finalment, un total de 40 socis i amics han tastat el típic pisco sour com a tancament de la trobada i un dinar típic peruà preparat pels nouvinguts peruans també col·laboradors de l’associació, en Saül, la Mónica, la Marisol i la Yanet. I en la sobretaula, els socis d’Amics de Manitos, Glòria Piñol i Jordi Vila, han llegit contes peruans.

Durant la trobada, la presidenta d’Amics de Manitos, Montse Hernández, ha expressat el seu profund agraiment a tots els voluntaris i voluntàries que han fet possible aquesta jornada i que ens han encoratjat per seguir endavant.

Los comentarios están cerrados.