Dinahosting

Hosting por dinahosting.

SEGUEIX-NOS!
SOCI per 35€ l’any!
Fes-te soci o sòcia d'Amics de Manitos a través d'aquesta web.

Per només 35€ l'any (menys d'un cèntim d'euro al dia!) podràs fer realitat els diversos projectes educatius als quals donem suport.

Digue'ns que vols associar-te!

Inicia la teva inscripció a:

info@amicsdemanitos.org

Gràcies pel teu suport i col·laboració!
Calendari
febrero 2020
L M X J V S D
« ene    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Amics de Manitos amb CANAT!

Aquest anterior any 2011 Amics de Manitos ha donat suport al projecte de CANAT (Centro de Apoyo a Niños/as y Adolescentes Trabajadores) el qual ha girat entorn la reconstrucció de l’antic local de la Huancavelica, 1134 de Piura (Perú), vist que a causa del creixement de l’organització, se’ls hi havia quedat petit.
En aquest local s’hi desenvolupen tres dels tallers de l’area de Desarrollo Educativo Integral.
Aquesta area treballa amb adolescents exclosos del sistema educatiu formal, que no han acabat el cicle regular a l’escola, o bé que l’han acabat però les seves possibilitats per continuar amb estudis superiors són molt poques o cap a causa de la pobresa en la que viuen. L’objectiu es brindar a tots els adolescents treballadors una formació laboral i emprenedora per contribuir a la millora de les seves potencialitats i expectatives professionals a través d’una formació inclusiva orientada al desenvolupament integral dels adolescents.
CANAT ofereix formació en quatre oficis:
- mecànica de motos y mototaxis
- cuina
-cosmetologia (peluqueria i maquillatge)
-confecció de roba
Els tres últims són els que es desenvolupen en el nou local, el qual hem donat suport.
A més a més, també fan ús d’aquestes instalacions el grup juvenil d’egresados, la qual cosa significa adolescents que han estat infants i, en conceqüència, són adolescents treballadors, els quals han passat per tots els porgrames de CANAT i tenen la voluntat de seguir compromesos amb la missió de l’institució. Aquests s’anomenen Proyeccion Juvenil (PJ) i desenvolupen activitats de teatre, per la comunitat, de formació, d’incidencia, de col·laboració, etc. Així doncs, formen part, d’entre d’altres propostes, de l’area transversal de treball per la ciutadania que desenvolupa CANAT com a institució.
Per nosaltres és un orgull poder afavorir en què tots aquests adolescents puguin disposar d’un espai millor on poder desenvolupar processos plens d’il·lusions i expectatives de futur.
És més, la presidenta de l’associació Montserrat Hernández i dues voluntaries,  també d’Amics de Manitos, que van viatjar a Piura l’estiu passat, la Gisela i la Mercè, van poder presenciar les cares dels adolescents de Proyección Juvenil plenes d’alegria i il·lusió al veure el nou espai del qual disposaven. Aquella imatge val més que mil paraules i és amb aquesta imatge amb la que ens quedem dins dels nostres cors.
Així mateix, la presidenta Montserrat Hernández també va poder presenciar la inaguració del nou local junt amb el fundador de CANAT Juan Hernández, la directora Gabriela Renteria, els padrins Maruja Jo i Armando Burneo, els formadors, els adolescents i els convidats en un ambient de festivitat i alegria, tal i com es veu en les imatges.
Moltes gràcies, doncs, a tot el teixit associatiu (socis i sòcies) que han contribuit a què aquest somni compartit per tots ells i nosaltres es faci realitat. Si volem, podem. Mil gràcies.
Tot seguit us deixem unes imatges del dia de la inaguració!

Los comentarios están cerrados.