Dinahosting

Hosting por dinahosting.

SEGUEIX-NOS!
SOCI per 35€ l’any!
Fes-te soci o sòcia d'Amics de Manitos a través d'aquesta web.

Per només 35€ l'any (menys d'un cèntim d'euro al dia!) podràs fer realitat els diversos projectes educatius als quals donem suport.

Digue'ns que vols associar-te!

Inicia la teva inscripció a:

info@amicsdemanitos.org

Gràcies pel teu suport i col·laboració!
Calendari
febrero 2020
L M X J V S D
« ene    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Sant Jordi 2012

Aquest any Amics de Manitos s’ha sumat a la celebració d’un dia molt especial per tota la població catalana: La diada de Sant Jordi. Junt amb d’altres parades i entitats, Amics de Manitos va formar part de la jornada de Sant Jordi a la plaça de l’esglèsia de Calella, on, tot i el vent, s’hi va viure un ambient molt bonic de festivitat i tradició amb força afluència de gent.

Bé, doncs, aquest any sí. Aquest any, amb molt d’entusiasme i il·lusió, hem pogut viure de més a prop la tradició de Sant Jordi venent roses i punts de llibre solidaris.
Així doncs, volem agraïr a tothom que va participar i col·laborar amb nosaltres amb un petit-gran detall com és, en aquest dia tan especial, una rosa, o amb un regal més original, com és un punt de llibre artesanal o artesanies de roses.

Moltes gràcies a tothom que es va solidaritzar amb la realitat que viuen els infants i adolescents a Piura, fent una petita aportació en forma de rosa, punt de llibre o artesanies cedides per artesanes locals. N’estem molt contents i és per això que us volem donar les gràcies de nou a tothom que hi va posar el seu granet de sorra. De granet a granet contruirem muntanyes. Moltes gràcies.

Dir-vos també que nosaltres n’extreïem una experiència molt positiva i de ben segur que l’any que bé repetirem! No en tenim cap dubte, perquè a part de la participació i col·laboració ciutadana, tenim un equip amb ganes i empenta que ho ha fet i ho farà possible. Gràcies a totes les perones de l’equip de treball pel vostre esforç i dedicació per tirar endavant activitats com aquesta que ens ajuden a avançar en la nostra missió. Moltes gràcies!

Fins la pròxima!

Los comentarios están cerrados.